Go To Dashboard
@syanizsyaza

Hover HERE!

Welcome to my blog,i'm Syaniz. Thanks for visiting my blog, Follow is your responsibility in this zone. 고마워!



Menu

owner stuff Links Entry


Followers






Chit Chat






Credits
Template by Atin Tory
Image by We?it.
Help by Wana, Afiqah.


Saya nak duit raya Cik Misya!!!

 Duit raya paling banyak RM320. Paling sikit RM196. Itu seingat syanizlah .. 
Syaniz tag Hanisa | Alani | Aina .  
Diorang ni semua kawan2 syaniz. Jadinya syaniz bagitahu diorang face to face je lahh.. 
Nak bagi pantun sikit boleh ? 
Ramai pemuda bermain kompang,
Pakaian mereka sungguh bergaya,
Saya berharap menjadi pemenang,
Saya ucapkan juga selamat hari raya.
Tu je lah..
                                 





Blogger Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

 
Blogger Noratiqah Adib said...

Dis alien comes from da same segmen. Blogwalking sini. Nice blog! :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

 
Blogger AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

 
Blogger Fizs Aiman M. Sani said...

Wahh.. boleh ingat berapa banyak ehh.. hehehe. saya dapat anggarkan aje..

http://hafizaiman95.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

 
Blogger Mailey Jayley said...

Singgah sini :) Selamat hari raya :)Dari Segmen yang sama :)

 
Blogger Kawaii Gurlzz said...

Salam, selamat hari raya aidilfitri.

Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Good luck! ^^

 
Blogger pha is said...

selamat hari raya..


singgah dari segmen yg sama..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

 
Blogger Addasyuhadadisini said...

adda singgah dari contest yg sma.. :)

 
Blogger Shark Kay said...

wah..
boleh ingt tu angka..
hehe..
terbaek..
gud luck ok..
shark br jer join.

http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

 

Post a Comment