Go To Dashboard
@syanizsyaza

Hover HERE!

Welcome to my blog,i'm Syaniz. Thanks for visiting my blog, Follow is your responsibility in this zone. 고마워!



Menu

owner stuff Links Entry


Followers






Chit Chat






Credits
Template by Atin Tory
Image by We?it.
Help by Wana, Afiqah.


Bosannn ~



Hye semua ! Korunk wat apa tuh? Syaniz bosan laa.. Dah lah x skola, x jmpe kwn. Duduk umah bosan.. Sedare ade planning nk gi Sungai Kelah selasa ni.. Sbb hri deepavali.. X dela tusyen ke apa ke.. itu pon x taw lg pgi ke x.. Nk pgi Legoland. Tp , x de kwnla nk gi.. Ayah keje..


Ayah syaniz ckp nnti kalau dye nk gi site dkat Johor.. Dye bawak lah .. Haha~ Tp , yg saya dok pikirkan ni.. Bilala ayah saya nak pgi site dye kat Johor tuh.. Kalau thun dpan , x pyhla~ Dah skolah dah punnss.. -.-“ Korunk ade cdgn x nk gi mana2? Kalau ade , gitaulah.. Jngn sorok2~ Sharing Is Caring..


Syaniz pon x thu nk wat ape kt umah skrg ni.. Xkn x abes2 nk update dkat blog je.. Nk update apa pun kan?? Syaniz dah wat passport dah.. Tp , xde 1 cop pon.. Habok pon x dak ! Huhu~ Ksian2 syaniz ni.. Hurmm~


Apa lg syaniz nk ckp ha?? Hurmm.. Jap2 pikir ~ Hah! Syaniz dh thu.. Syaniz ade bli Monopoly Electronic Banking.. Wow ~Sronok mayin ngan kakak saya.. Btw , saya puns x thu sapa yg main wktu sye main smlm..


Walauppun ade Monopoly Electronic Bangking tuu ~ Syaniz ttp bosan ` Huhu~ Eh , knpa bnyk sngd Huhu syaniz type ni.. Hurmm.. Dahla tu.. Lupakan saja ~~~ Syaniz dh xde apa nk ckp dh nh.. Kalo korg bosan gak , Layan lah lgu kat bawah ni kjapp.. ^^ Bye!!









Blogger Ros Widy said...

Tu sebab,post dia best best.mana tahu dia aada buat VLOG kat youtube sebab tu followers Blog dia ramai.Macam Maria Elena?

 

Post a Comment